Een gerenomeerd Italiaans restaurant gevestigd in een monumentaal pand in de oude stadskern van Zoetermeer

Restaurant Pizzeria Bella Torino is gevestigd in een monumentaal pand in het oude stadshart van Zoetermeer aan de Dorpstraat. In 1992 opende Mario Pitales de deur voor het eerst en binnen korte tijd genoot hij regionale bekendheid en waardering door een uitstekende prijs kwaliteit verhouding te bieden en innovatief te werk te gaan. Nog steeds is Bella Torino een toonaangevend bedrijf, waar jong en oud reserveren voor een romantisch, maar ook voor een zakelijk diner in een heerlijke mediterrane sfeer, waar al uw zintuigen naar behoren verwend worden. Benvenuto!

Onze menukaart is door onze koks samengesteld en biedt voor ieder wat wils. Zo is er ook gedacht aan vegetariërs en aan onze kinderen. Op woensdag en donderdag mogen kinderen tot 12 jaar (max. 1 kind per betalende ouder) zelf gratis een kinderpizza, pasta of menu eten.

Naast het nuttigen van onze gerechten in het restaurant, is het ook mogelijk om deze af te halen. Wij zullen met uiterste zorg uw eten bereiden en ons best doen u een heerlijk en gezellig avondje uit te bezorgen. Bekijk ons speciale afhaalmenu.